Στοιχεία Επικοινωνίας

 

   Τοποθεσία :
  Κωνσταντινουπόλεως 39, περιοχή Ιπποκράτειο 54639, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

   Ωράριο λειτουργίας
   Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 15:00
   Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 14:30 και 17:30 – 21:00

   E-mail:  info@tervabags.gr
   Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2310252827

Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες

 

Φόρμα Επικοινωνίας

  Συχνές Ερωτήσεις

  Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου;

  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά και να σας καθοδηγήσουμε ή να ολοκληρώσουμε την παραγγελία για εσάς, στο νούμερο 2310 252827.

  Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

  Για αποστολές εντός Ελλάδος, τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€, ενώ για παραγγελίες κάτω των 50 €, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 3 € .
  Η πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα, PayPal ή κατάθεση σε τράπεζα είναι δωρεάν, ενώ σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή στο κόστος προστίθενται2 €.

  Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

  Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.
  1. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επιλέξατε (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας).
  2. Μέσω της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας.
  3. Με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.
  4. Με χρήση κάρτας PayPal
  5. Με πληρωμή κατά την άφιξή σας στο φυσικό μας κατάστημα με κάρτα ή μετρητά, σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από εκεί.

   

  Είναι ασφαλής η συναλλαγή μου;

  Η διαδικασία της συναλλαγής γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον, χρησιμοποιώντας πιστοποιητικό SSL . Η συνεργαζόμενη τράπεζα είναι η Τράπεζα Πειραιώς και όλες οι πληροφορίες από τον υπολογιστή σας έως τον server της τράπεζας είναι κρυπτογραφημένες. Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές.

  Πως γίνεται η παράδοση της παραγγελίας μου;

  Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρίας courier στη διεύθυνση που δηλώσατε. Την ημέρα που η TERVA πραγματοποιήσει την αποστολή θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό της αποστολής. Σε περίπτωση που απουσιάζετε όταν περάσει η courier, θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

  Υπάρχει ελάχιστο κόστος παραγγελίας;

  Όχι, δεν υπάρχει ελάχιστο κόστος παραγγελίας.

  Σε πόσες μέρες θα λάβω την παραγγελία μου από τη στιγμή που θα την καταχωρήσω;

  Η παραγγελία σας εκτελείται και αποστέλλεται την ημέρα της καταχώρησης ή την επόμενη εργάσιμη. Η παράδοση για αποστολές εντός Ελλάδος (εφόσον όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα) γίνεται εντός 1 έως 5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την περιοχή σας. Οι παραπάνω χρόνοι είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

  Ποια είναι η πολιτική επιστροφών;

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας η προθεσμία επιστροφής είναι 14 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή. Τα έξοδα επιστροφής του δέματος στην εταιρία, καθώς και τα έξοδα αποστολής του νέου επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρία, εκτός από τις περιπτώσεις που η επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητά μας (π.χ. ελαττωματικότητα προϊόντος), όπου απαιτείται επιστροφή εντός 5 ημερών.

  Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  – Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω email, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας, τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, καθώς και την αιτιολογία της επιστροφής.

  – Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

  – Το προϊόν συνοδεύεται από φωτοτυπία της απόδειξης λιανικής ή δελτίο αποστολής, αν αφορά τιμολόγιο.

  – Το προϊόν συνοδεύεται από σημείωμά σας στο οποίο αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, τα είδη που επιστρέφετε (κωδικός, χρώμα, μέγεθος) και το λόγο επιστροφής. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να μας ζητήσετε την πίστωση του ποσού της αξίας του προϊόντος που επιστρέφετε, προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε μελλοντικά στην επόμενη αγορά σας και το αργότερο εντός εξαμήνου από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού επιστροφής.

  – Έχετε λάβει από την TERVA έγγραφη έγκριση επιστροφής στο e-mail σας.

  Eφόσον πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα στην εξής διεύθυνση, κατόπιν σχετικής σας συνεννόησης με την εταιρία ταχυμεταφορών:

  ” TERVA,Μητροπόλεως 72, 54622, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλ. 2310 252827 “