Ποιοι Είμαστε

       Η TERVA Leather Goods & Bags είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην πώληση δερμάτινων τσαντών και συναφών ειδών από το 1996. Η συλλογή μας αποτελείται κατά κύριο λόγο από προϊόντα κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα Ιταλίας, γνωστό για την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα του. Τα εμπορεύματά μας είναι το αποτέλεσμα μιας μελετημένης διαλογής που εκτελεί το έμπειρο προσωπικό της TERVA, ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα ιταλικών, ελληνικών και άλλων ευρωπαϊκών εταιρειών. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με οίκους όπως : Pierre Cardin, Enrico Coveri, The Chestefrield Brand, Hillburry, Harvey Miller Polo Club, Valentini κ. ά.

    Η TERVA προσφέρει με συνέπεια ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές προσιτές τιμές. Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το κατάστημά μας εισάγει πάντα αξιόλογα δερμάτινα είδη, χειροποίητες δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ, για καταναλωτές με υψηλή αισθητική και εκλεπτυσμένο γούστο. Στην TERVA Leather Goods & Bags γνωρίζουμε ότι τα ποιοτικά αξεσουάρ όπως η δερμάτινη τσάντα, το μεταξωτό φουλάρι, η δερμάτινη ζώνη, προσθέτουν αίσθηση διαφορετικότητας και υψηλής αισθητικής στις καθημερινές και στις επίσημες εμφανίσεις σας. Στον ιστότοπο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία γυναικείων και ανδρικών προϊόντων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

     Η TERVA Leather Goods & Bags ξεχωρίζει για το ευρύ φάσμα ποιοτικών προϊόντων που καλύπτει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις, τις ικανοποιητικές τιμές, το άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης με στόχο τον ικανοποιημένο πελάτη, το εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρει λύσεις και προτάσεις για κάθε περίπτωση, τη γνώση του αντικειμένου και την εμπειρία των ιδρυτών, που με τη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση των τάσεων της μόδας, ενισχύει την ανάπτυξη προσωπικής σχέσης με τον πελάτη.