Πολιτική αλλαγών & επιστροφών

Αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων γίνονται στις περιπτώσεις:

1) που το προϊόν το οποίο λάβατε είναι ελαττωματικό,

2) εάν λάβετε διαφορετικά προϊόντα από αυτά που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας ή

3) εάν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε προϊόντα που έχετε λάβει, τα οποία δεν είναι ελαττωματικά, για προσωπικούς λόγους.

Στις περιπτώσεις 1 και 2 τα μεταφορικά έξοδα και τα έξοδα επαναποστολής / επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά την TERVA.

Στην 3η περίπτωση το κόστος των μεταφορικών και επαναποστολής / επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Στην περίπτωση της αλλαγής, η νέα παραγγελία θα πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη αξία από αυτήν που αντικαθιστά.

Επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2310 252827 είτε με email στο info@tervabags.gr και να αναφέρετε το περιστατικό. Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

Στα αμπιγιέ τσαντάκια (clutch και φάκελοι), αλλαγές ή επιστροφές δεν γίνονται δεκτές μετά το πέρας του Σαββατοκύριακου.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα, οι αλλαγές ή επιστροφές για ηλεκτρονικές παραγγελίες εντός Ελλάδος και Κύπρου μπορούν να πραγματοποιηθούν σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή τροποποιηθεί και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), το οποίο θα εσωκλείεται εντός του δέματος.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων σε διάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το κόστος της επιπρόσθετης υπηρεσίας της αντικαταβολής, εφόσον αυτή έχει επιλεγεί, επιβαρύνει σε αυτή την περίπτωση αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Για την πραγματοποίηση της αλλαγής, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και να συνοδεύονται από το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης (απόδειξη λιανικής).

Διεύθυνση επιστροφών:

Κωνσταντινουπόλεως 39, Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 54639 

Τηλ. 2310 252827