Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας στην TERVA με 5 διαφορετικούς τρόπους:

  • Με χρήση Χρεωστικής / Πιστωτικής κάρτας

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard και Maestro. Το ηλεκτρονικό κατάστημα tervabags.gr σας παρέχει πλήρη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, καθώς χρησιμοποιείται εξειδικευμένο σύστημα κρυπτογράφησης SSL και Υπηρεσία 3D Secure, καθώς και σύστημα πιστοποίησης “Verified-by-Visa & MasterCard SecureCode“. Για παραπάνω πληροφορίες κάντε κλικ εδώ . Αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι δωρεάν.

  • Με χρήση κάρτας PayPal

Με το PayPal μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής σας με τη χρήση λογαριασμού Paypal. Το PayPal είναι ένα απολύτως ασφαλές σύστημα διαδικτυακών συναλλαγών, που χρησιμοποιείται από χιλιάδες χρήστες καθημερινά. Η πληρωμή μέσω PayPal διατίθεται δωρεάν.

  • Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση της στο χώρο σας πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η υπηρεσία αντικαταβολής κοστίζει 2 €.

  • Κατάθεση σε Λογαριασμό Τράπεζας

Κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και την εξοφλείτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας σας. Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο με email στο info@tervabags.gr . Το IBAN του λογαριασμού είναι το εξής :

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN GR : GR96 0172 2280 0052 2808 2787 584

  • Πληρωμή στο κατάστημα

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε οι ίδιοι το προϊόν από το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε κατά την άφιξή σας. Η διεύθυνση του φυσικού μας καταστήματος είναι :  Κωνσταντινουπόλεως 39, 54639, Θεσσαλονίκη