Πληροφορίες Αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μέσω της μεταφορικής εταιρείας Speedex Courier σε μικρό χρονικό διάστημα παράδοσης (1 έως 5 εργάσιμες ημέρες) ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας μας.

Τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ως εξής :

Προορισμοί εντός Ελλάδος

Για αποστολές σε οποιαδήποτε μέρος εντός Ελλάδος, τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€. Για παραγγελίες κάτω των 50 €, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 3 € . Εξαίρεση αποτελούν τα μεταφορικά έξοδα για τις βαλίτσες, τα οποία διαμορφώνονται ανάλογα με το ογκομετρικό τους βάρος.

Η πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα, PayPal ή κατάθεση σε τράπεζα είναι δωρεάν, ενώ σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή στο κόστος προστίθενται  2 €.

Σε δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές, η παράδοση θα διαρκέσει 1-2 ημέρες επιπλέον. Οι δυσπρόσιτες περιοχές ορίζονται σύμφωνα με τον κατάλογο της SPEEDEX και μπορείτε να το ελέγξετε κάνοντας κλικ εδώ , τοποθετώντας στην αναζήτηση τον νομό ή τον τόπο προορισμού (κωμόπολη , χωριό , οικισμός).

Προορισμοί εκτός Ελλάδος

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ                             ΜΕΧΡΙ 2 ΚΙΛΑ              ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ              

ΚΥΠΡΟΣ  (ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ)                         17 €                                   +5 €

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ  (ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΣ)                        9 €                                   +5 €

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ

Αντικαταβολή : + 5 €

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ                             ΜΕΧΡΙ 3 ΚΙΛΑ               ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ                                                12 €                                      +6 €

ΡΟΥΜΑΝΙΑ                                             14,70 €                                       +9 €

Για τις εκτός Ελλάδος αποστολές δεν ισχύει η πρακτική της αντικαταβολής . Τα έξοδα για την  αγορά των προϊόντων και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό πρέπει να εξοφληθούν με κατάθεση εμβάσματος σε λογαριασμό της επιχείρησης.

Χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης

 ΖΩΝΗ 1ΖΩΝΗ 2ΖΩΝΗ 3ΖΩΝΗ 4
ΒΑΡΟΣ
0 – 3 κιλά27252757
3.01 – 7 κιλά30304259
7.01 – 15 κιλά36314765
15.01 – 31.5 κιλά39314968
  ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ                              ΑΥΣΤΡΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΒΕΛΓΙΟ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ  ΕΣΘΟΝΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ